maanantai 31. maaliskuuta 2014

Horjahtelua

Pennut on reilu kolme viikkoisia ja he ovat alkaneet kävellä jo horjahdellen. Nukkumisen ja syönnin välissä myös leikitään ja muristaan :) Voi miten ihania he ovatkaan! Hampaat ovat myös puhkeamassa ja ikeniä selvästi kutittaa, kun pureskelevat vähän kaikkea mitä vastaan tulee.




tricki poika


Tricki tyttö























Hallan ruokahalu pentujen ruokahalun lisääntyessä on  myös kasvanut huimasti. Ollaan ällistelty miehen kanssa tätä Hallan nappula innostusta, kun tavallisesti nappula ei mene ollenkaan alas, mutta nyt se on suurinta herkkua. Olin varannut pakastimeen kaikenlaisia raakaliha tuotteita, että voin niitä Hallalle syöttää, jos nappula ei kelpaakaan, mutta täysin turhaan. Noh kun imetys on ohi siirrän Hallan varmaan kokonaan raakaliha ruualle, koska epäilen että nappula innostus lopahtaa jossain vaiheessa taas.



Äitini on seurannut myös herkeämättä pentujen elämää ja hänen päätöksensä olla ottamatta koiraa on horjahdellut perustuksiltaan niin kovasti, että viime viikolla sitten päädyimme varaamaan hänelle yhden ihanista blenheim pojista. Poitsu tulee sitten toukokuussa muuttamaan Tervolan Louelle äitini jalkojen lämmittäjäksi. Vapaana on näin ollen enää blenheim tyttö ja poika, jotka etsivät sitä omaa kotiaan!

Vapaana oleva narttu

Vapaana oleva uros

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti