maanantai 17. maaliskuuta 2014

10 vuorokautta

Pennut ovat nyt 10vrk ikäisiä ja kovasti odotellaan milloin silmät aukeavat pienillä. Kasvu vauhti on ihan mieletön, mikä on tietenkin ihan normaalia ja vain pelkästään hyvä asia. Veljeni muistaakin aina kylässä käydessään kysyä "joko pennut juoksee?" no ei sentään vielä, vaikka kovaa mennään ryömienkin.

Halla on hyvin parantunut kohtutulehduksesta, mutta sellaista pientä kyllästymistä aina nälkäisiin pentuihin on huomattavissa. Halla himmaileekin meidän kanssamme, jo paljon enemmän, kuin viikko sitten. Imettämässä se käy tasaisin väliajoin pentulaatikossa, mutta muuten hän ei siellä viihdy. Nukkuu mieluummin laatikon takana ja sieltä kurkkii, että kaikki on hyvin.

Nimetkin on päätetty kaikille pennuille, mutta vielä en niitä julkaise, olkoon se vielä salaisuus :) Olemme mieheni kanssa päättäneet pitää itsellämme tricki tytön ja myös tricki poika jää meidän omistukseemme, mutta muuttaa asumaan siskoni luokse Muurolaan. Blenheim pojat ovat näillä näkymin etsimässä itselleen aktiivista ja harrastavaa kotia. Blenheim narttun kanssa vielä mietitään mitä tehdään, joko myyn senkin tai sitten sijoitan. Kaikki pennuista kiinnostuneet ottakaapa yhteyttä :) Pentuja pääsee myös katsomaan viikolla 14 sitä ennen saatte tyytyä katselemaan kuvia ihanista rakkauspakkauksista ;)

vasemmalta: poika, tyttö, tyttö, poika, poika

Vauvat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti