maanantai 7. huhtikuuta 2014

Kai me vähän jo koiralta näytetään?

Pienet ovat jo reilu neljän viikon ikäisiä! Pienet koiran alut ovat alkaneet käppäillä jo aika paljon laatikossa ja kova halu olisi päästä tutkimaan sitä laatikon ulkopuolistakin maailmaa. Halla kovasti niitä jo yrittää houkutella pois laatikosta ja onkin onnistunut saamaan tricki pennut laatikon ulkopuolelle. Blenheim pennut vielä empivät uskaltaisko. Tricki pennut Halti ja Hilde ovatkin nauttineet sitten kaikkien edestä tästä uudesta maailmasta. Molemmat tepastelevat rehvakkaasti pitkin huonetta. Murisevat välillä toisilleen, painivat ja haastavat Hallaa leikkiin. Halti varsinkin on kova poika leikkimään äitinsä kanssa, oikein hyökkäilee ja roikkuu korvakarvoissa :)

Jauhelihaa pennut ovat päässeet maistelemaan ja voi kuinka hyvää se onkaan! Matolääkekin annettiin kaikille. Ainoastaan Hilde irvisteli ja saattoi tuo vähän minulle loukkaantuakin, kun moista hänen suuhunsa laitoin :D

Olen yrittänyt kuvata näitä palleroita tosi paljon, jotta jäisi paljon muistoja tästä niin lyhyestä pentuajasta. Kuvien ottoa varten nostin sitten kaikki pentuset pois laatikosta ja tulos näkyy alla. On ne niin ihania ja kaippa ne näyttää jo hieman koiralta!

Söpöilyä



Hilde

Hilde, Halti ja Halla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti