maanantai 24. maaliskuuta 2014

Kuulumisia

Pennut ovat nyt reilu kaksiviikkoisia ihania palleroita :) Silmät on kaikilla auki ja voi miten ihania pikkukoiria he ovatkaan, kun töllistelevät pentulaatikosta maailman(huoneen) menoa. Painot nousevat kaikilla hyvin. Viimeisenä syntynyt trikki narttu on joukon isoin ja tänä aamuna vaaka näytti painoa olevan 716g. Muutkin pennut ovat jo yli 500g, mutta siskoonsa verrattuna pieniä vielä. Pikkuhiljaa pennut myös ovat alkaneet liikkua enemmän laatikossa. Halla raukka aivan järkyttyi eilen, kun yksi pennuista oli mönkinyt laatikon toiselle laidalle eikä päässyt takaisin toisten luo. Halla parka haukkui ja tuijotti pentua herkeämättä ja oli kyllä niin avuttoman oloinen, kun riensimme apuun.

Olemme Hallan kanssa myös jo käyneet pieniä kävelylenkkejä pentujen nukkuessa. Hallalle tämä on tehnyt hyvää pitkän oloilukauden jälkeen. Heti on huomannut kuinka koira virkistyy, kun pääsee liikkumaan ja haistelemaan vähän muitakin hajuja, kuin vain pennuntuoksua.


Ihana Halla!







tyttö
Ikävästi iski myös tajuntaan asia, että pennuille pitäisi pikkuhiljaa alkaa ihan tosissaan etsiä niitä koteja. Niinpä laitoin cavalieryhdistyksen syntyneet palstalle ilmoituksen näistä kolmesta blenheim lapsesta. Kyselyjä onkin sen jälkeen tullut ihan mukavasti kaikista pennuista. Laitan muutaman kuvan tyttö pennusta. Pojista yritän saada kuvia tänään, kunhan kerkeän ottamaan :)

tyttö




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti